Annons:

Burgers & Beers i Vimmerby har funnits i två år. Vid kvällens firande på krogen liveuppträder den tidigare Idolvinnaren Jay Smith. Foto: Ossian Mathiasson

Vimmerbykrogen firar två år med livespelning i kväll

För exakt två år sedan öppnade Burgers & Beers upp i Vimmerby. Det firar krogen med att Jay Smith, som vann Idol 2010, kommer till Vimmerbykrogen och uppträder live i kväll. 

Annons:

Durhan Elezovic startade Burgers & Beers i Vimmerby för två år sedan och kan summera två lyckade år som till stor del har påverkats av coronapandemin och dess restriktioner. 

– I morgon, den 26 september, är det exakt två år sedan jag öppnade i Vimmerby. Jag är väldigt nöjd med hur allt har gått med tanke på att öppnandet skedde strax innan coronan slog till. Det var ingen perfekt tid att öppna en krog men jag ska inte gnälla. Vi har blivit populära rätt så snabbt och folk åker långt för att äta vår enkilosburgare, säger Durhan Elezovic. 

För att fira att restaurangen och krogen har funnits i Vimmerby i två år uppträder Jay Smith live i kväll.

– Vi är helt fullbokade vad gäller maten och alla vill stanna kvar och se honom uppträda. Det blir nog bra drag i kväll. Det finns några platser kvar för att se hans uppträdande. Det är sista helgen med coronarestriktioner så folk måste sitta ner, säger han. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt