Annons:

Siktar på att hålla populärt evenemang i Vimmerby – ställts in två år i följd

Bullerbydagen har ställts in två år i rad. Foto: Simon Henriksson

Siktar på att hålla populärt evenemang i Vimmerby – ställts in två år i följd

Till följd av pandemin har Bullerbydagen ställts in både 2020 och 2021. Nu planerar kommunen för att hålla det populära evenemanget i sommar. 

Annons:

2019 var senaste gången Bullerbydagen blev av. Därefter har pandemin stoppat dagen både 2020 och 2021. Tidigare år har allt mellan 2 000 och 3 000 personer besökt Bullerbydagen.

Det gör den till ett av de mest populära evenemangen i Vimmerby.

I år planerar kommunen för att genomföra Bullerbydagen igen. Planen är att hålla festligheten den 2 juni på eftermiddagen. Bullerbydagen arrangeras i bostadsområdet Bullerbyn i Vimmerby.

2019 var över 60 olika aktörer på plats för att visa upp sina verksamheter. Det är allt från föreningar, näringsliv, myndigheter, kommunala verksamheter, loppisar, matförsäljning med mera. 

– Vi är verkligen hoppfulla över att vi kan få till Bullerbydagen i år. Efter två inställda år så tror och hoppas vi nu stenhårt på att det kommer att bli minst lika bra som 2019 då evenemanget lockade storskaligt med besökare. Vi har respekt för pandemin och kommer givetvis följa FHM:s rekomendationer när evenemanget är tänkt att gå av stapeln. Men i planeringsstadiet så utgår vi från att det kommer att kunna genomföras. Vi har börjat ta kontakt med våra samarbetspartners och alla känns taggade, detta kommer att bli riktigt roligt, säger Anton Palmér på utvecklingsavdelningen i ett pressmeddelande.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt