Annons:

Föreningen söker ny verksamhetsledare -

Astrid Lindgrens Hembygd söker ny verksamhetsledare. Foto: MostPhotos

Föreningen söker ny verksamhetsledare - "Stor roll för landsbygdsutvecklingen"

Astrid Lindgrens Hembygd som arbetar med landsbygdsutveckling i flera kommuner i vårt närområde söker nu en ny verksamhetsledare. Johanna Stejdahl, mångårig verksamhetsledare för föreningen har efter ett års tjänstledighet valt att gå vidare. Nu söker föreningen en ny frontfigur som brinner för och vill inspirera i landsbygdsfrågor. 
– VI har spelat, spelar och kommer att spela en stor roll för landsbygdsutvecklingen, säger föreningens vice ordförande Jenni Leppelt.

Annons:

Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd söker ny verksamhetsledare. Det senaste året har föreningen haft en ställföreträdande verksamhetsledare i form av Ingmari Söderblom under tiden ordinarie verksamhetsledare Johanna Stejdahl varit tjänstledig. Nu står det klart att de båda går vidare till andra tjänster. 

– Vi går emot en spännande ny period och förbereder oss inför en ny programperiod när vi också kommer utöka och bli ett större område 2023 med Vetlanda, Aneby, Ydre och Kinda kommuner, så det är en verksamhetsledare som ska ha hjärtat och brinna för landsbygden, säger föreningens vice ordförande Jenni Leppelt. 

Vad tror ni om intresset för tjänsten? 

– Jag vet inte än. Vi har precis gått ut med den så jag tror knappt man har hunnit tänka till än, men vi hoppas ju på att det ska finnas många som tycker det är en superintressant tjänst och som tar tillfället i akt att söka. Vi känner ingen oro över att det inte skulle gå att hitta någon – det finns så många otroligt kreativa och inspirerande människor som absolut skulle passa här. 

När behöver tjänsten tillsättas? 

– Vi kommer att försöka tillsätta så snabbt som möjligt, annars får vi ett glapp och vi vill ha ett så litet glapp som möjlig. Hittar vi rätt person så har vi möjlighet att anställa, vi har ingen ansökningstid som måste löpa ut. 

Annons:

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagensvimmerby.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt