Annons:

Vimmerbyrestaurangen skänker dagskassor för ny hjälpinsats

Monte Carlo i Vimmerby skänker måndagens och tisdagens dagskassor till drabbade i Marocko och Libyen. Foto: Ossian Mathiasson

Vimmerbyrestaurangen skänker dagskassor för ny hjälpinsats

Vimmerbyrestaurangen Monte Carlo har gjort det tidigare. Nu gör de det igen. Måndagens och tisdagens dagskassor från avhämtningen skänks till Röda Korset efter senaste tidens katastrofer i Marocko och Libyen. 

Annons:

Det var i februari som Monte Carlo skänkte två dagskassor från avhämtningen till jordbävningsdrabbade i Syrien och Turkiet. De insamlade pengarna gick oavkortat till Röda Korset och nu har Monte Carlo för avsikt att göra samma insats. 

Måndagens och tisdagens dagskassor från avhämtningen går till de drabbade efter översvämningskatastrofen i Libyen och jordbävningen i Marocko. 

– Vi vill stötta de drabbade och som det är just nu är de i behov av varenda krona. Flera tusen människor är döda, skadade, hemlösa och på flykt. Vi vill vara med och hjälpa till och kommer skicka pengarna till Röda Korset. Tanken är att vi ska köra ena dagen till Marocko och andra dagen till Libyen, säger Muzaffer Tekbas på Monte Carlo. 

Han hoppas att Monte Carlo kan skicka iväg en rejäl slant till hjälparbetet. 

– Jag hoppas att det blir lite mer att göra än vad det blev senast. Får vi in för lite pengar får vi ta in pengar från serveringen också. Vi hoppas att kunderna kommer till avhämtningen på måndag och tisdag. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt