Annons:

  • Lyckad kväll för Kalle Sellbrink i Nyllinge

    Kalle Sellbrinks musikafton i Nyllinge Bränneri blev en stor succé. Foto: Matilda Strömdahl

  • Lyckad kväll för Kalle Sellbrink i Nyllinge
  • Lyckad kväll för Kalle Sellbrink i Nyllinge
  • Lyckad kväll för Kalle Sellbrink i Nyllinge
  • Lyckad kväll för Kalle Sellbrink i Nyllinge

    Peter Knutsson nådde 400 000-kronorsgränsen för sin insamling till Cancerfonden.

Lyckad kväll för Kalle Sellbrink i Nyllinge

Kalle Sellbrinks musikafton i Nyllinge Bränneri slutade i succé. Med över 300 betalande blev det ett härligt arrangemang med hög klass på musiken. – Jag är helt överväldigad, säger han.

Annons:

Det blev en lyckad tillställning i Nyllinge Bränneri en sen sommarkväll i augusti. Många människor i olika åldrar hade samlats för att ta del av musik och underhållning av lokala artister som uppträde under kvällens gång.

Huvudarrangör för kvällen var Kalle Sellbrink som var riktigt nöjd efter kvällens festligheter.

– Det var en rakt igenom fantastisk kväll. Vädergudarna höll regnet borta, bandet spelade som gudar, sångarna levererade till 110 procent, våra gästartister Maya Gustafsson och Leo Sellbrink rev ner applåder med sina framträdanden och det kom massor med folk. Faktum är att vi hade ganska precis samma publikantal som under våra tidigare år som arrangörer, trots att vi och Djursdala festplats körde samma kväll.

Prince avslutade kvällen

De lokala artisterna som spred underhållning genom Södra Vis gröna skogar var i olika åldrar. Kalle Sellbrink, som är rutinerad och har spelat i trakterna i många år, bjöd på härliga toner. Han gästades av hans son Leo Sellbrink och tillsammans fick de med sig publiken.

Hanna Karlsson, Ann-Sofie Nord, Alexandra Ekelöf, Abbe Enhörning, Ola Söderberg, Michael Karlsson, Mikael Isacsson och Maya Gustafsson uppträde också under kvällen. Med uppehåll från regn och ett skönt sommarväder njöt många av gästerna av fantastisk liveunderhållning.

Kvällen avslutades med en lång version av Princes "Purple Rain". 

– Det tror jag att vi alla kommer att minnas så länge vi lever, säger Sellbrink. 

Insamling till välgörenhet

Peter Knutssons Rock Mot Cancer deltog under kvällens arrangemang för att samla in pengar till Cancerfonden. Det såldes hamburgare, korv och fika och alla intäkter gick direkt till cancerfonden.

– Jag hade som mål för kvällen att få komma upp i 400 000 kronor till Rock Mot Cancers insamling, säger en stolt Peter Knutsson som lyckats med målet. 

Matilda Strömdahl

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt