Annons:

Uppskattad konsert vid Kröngården

Henry Trejos Muños, Susanna Antonsson, Hanna Karlsson och Martin Carlsson bjöd på en uppskattad konsert i Kröngården.

Uppskattad konsert vid Kröngården

Den nionde sommarkonserten vid Kröngården signerad Susanna Antonsson, Martin Carlsson och Hanna Karlsson blev mycket lyckad. Nu siktar trion på tioårsjubileum nästa år. – Allt klaffade, säger Susanna Antonsson.

Annons:

För nio år sedan höll de tre Vimmerbyuppväxta musikbegåvningarna sin första sommarkonsert vid Kröngården. I går var det dags för årets upplaga och 215 personer tog sig till Kröngården för att lyssna på en bred repertoar.

– Vi hade jättekul på konserten och det mesta gick som smort. Vi är extremt nöjda och efteråt fick vi höra från flera oberoende parter att detta var en av våra bästa konserter och vissa dristade sig till att säga att det var Kröngårdens höjdpunkt, berättar Susanna Antonsson.

”Välkommet tillskott”

Susanna Antonsson och Martin Carlsson framförde varsin egenskriven låt, "Don''t Want To Choose" och "Never Be Where You Are".

– De blev väldigt uppskattade.

Trion hade i år fått förstärkning av musikläraren Henry Trejos Muños.

– Henry var verkligen ett välkommet tillskott, eftersom han fick hoppa in på både piano, fiol och diverse rytminstrument. Hanna sjöng som vanligt som en ängel.

”Hoppas verkligen”

Om det blir tioårsjubileum nästa år är högst oklart.

– Vi hoppas verkligen, men det är många osäkerhetsfaktorer. Jag tar ju läkarexamen i januari och Martin blir klar i Piteå och just nu har vi ingen aning om var någon av oss håller hus nästa sommar. Men vi hoppas!

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt