Annons:

Så ser planen ut framåt för Glamoxfastigheten –

Under fredagen undertecknade Hans Sandin första hyreskontraktet. Jens Carlsson på JMC Affärsutveckling AB, som äger och förvaltar fastigheten, berättar om planerna framåt. Foto: Lotta Madestam

Så ser planen ut framåt för Glamoxfastigheten – "Vi tittar på att sätta upp ett gym"

Första hyreskontraktet är undertecknat. Flera tusen ytterligare kvadratmeter i Glamoxfastigheten öppnar för nya idéer.
– Utöver kontor till våra egna utvecklingsbolag, som får sitt säte i Gårdveda, tittar vi på att eventuellt sätta upp ett gym, säger Jens Carlsson på JMC Affärsutveckling, som äger och förvaltar fastigheten.

Annons:

Först att flytta in i den 8 000 kvadratmeter stora industrilokalen i Gårdveda blir Hans Sandin Powdercoating.

– Här kan vi utvecklas och öka våra volymer nu när jag får en betydligt modernare pulveranläggning med bättre förbehandling än den jag har sedan tidigare i Målilla, sa VD Hans Sandin, när han satte sin signatur på hyresavtalet.

I och med det har man fått cirka elva procent produktionsyta uthyrt. Så det finns gott om plats för andra idéer.

– Vi har ingen mer konkret hyresgäst på väg in, säger Jens Carlsson. Däremot för vi diskussioner med verksamheter som är intresserade. Både i vår egen regi, men även externt som vi är inblandad i på ett eller annat sätt. Vi har många egna idéer, som framför allt utgår från JMC Affärsutveckling i Vimmerby.

Kan bli ett gym i närtid

Han berättar också att man tittar på vad det finns för behov på orten.

– Vi har tittat på om vi ska sätta upp exempelvis ett gym i lokalerna. Men det är något vi måste göra tillsammans med kommunen, för att se vilken typ av verksamhet vi kan få in. Det skulle kunna ligga i närtid.

Jens Carlsson fortsätter:

– Vi har också kontor som kommer användas av två av våra egna utvecklingsbolag, som får sitt säte i Gårdveda under första eller andra kvartalet, tillägger han. I nuläget handlar det inte om någon produktion – men när man ska ta nästa steg, då har vi produktionsytor för det.

Här kan du läsa om första hyresgästen.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt