Annons:

Nytt projekt på campingen – del av verandan förvandlas till beachclub

En del av Vimmerby Campings restaurangveranda görs om till strand. "Dryckessidan kommer få sig en liten extra kärlekshint med att man kan sitta i baden-baden-stolar, njuta på ”stranden” på restaurangverandan och dricka en god paraplydrink", säger Hampus Weth Wolmeryd. Foto: Privat

Nytt projekt på campingen – del av verandan förvandlas till beachclub

Vimmerby Camping har många projekt i luften. Nu görs en del av restaurangverandan om till sandstrand. 
– Vi håller på och färdigställer för att kunna göra en liten beachclub på restaurangverandan, säger Hampus Weth Wolmeryd. 

Annons:

Hampus och Elisabeth Weth Wolmeryd låter kreativiteten tala på Vimmerby Camping. Tidigare i veckan publicerade paret en bild på sociala medier där de lät följarna gissa på vad de har på gång på en del av restaurangverandan. 

Dagens Vimmerby ringde upp Hampus Weth Wolmeryd för att bringa klarhet i vad de har på gång. 

– Den här tanken har jag egentligen haft hela vägen. Det blir en strand på restaurangverandan och det gör vi för att fortsätta med temat om att vi är rivieran. I år kommer campingen få ett utökat sortiment på serveringssidan. Vi kommer utöka menyn med trevliga rätter och det är framför allt dryckessidan som kommer få sig en liten extra kärlekshint med att man kan sitta i baden-baden-stolar, njuta på ”stranden” på restaurangverandan och dricka en god paraplydrink, säger Hampus Weth Wolmeryd. 

Vimmerby Camping har lagt en sandstrand uppe på trallgolvet. 

– Det rör sig om en yta på runt 30 kvadratmeter. Det kommer bli en tropisk miljö med parasoller och baden-baden-stolar plus att vi bygger en scen intill för att våra trubadurkvällar ska kunna få sig en extra skjuts och bli extra bra. 

Hur långt har ni kommit?

– Vi har kommit relativt långt och sanden är på plats på ”stranden”. Sedan är det en ganska lång väg kvar tills att vi är framme vid att restaurangen öppnar för säsongen. Vi smygöppnar vid påsk och då ska man kunna sitta inne på det nya strandområdet, framför allt om det är sånt här väder som vi har haft på sistone.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt