Annons:

Viktig affär för Vimmerbyföretag – tar över tidningsproduktion

Daniel Abenius, vice vd på Roxx, tillsammans med Ulla Hedman Andrén, verksamhetschef på Svensk Vindkraftförening. Foto: Roxx

Viktig affär för Vimmerbyföretag – tar över tidningsproduktion

Vimmerbyföretaget Roxx tar över hela produktionen av tidningen Svensk Vindkraft. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.
– Det är mycket roligt och hedrande att få förtroendet att ta hand om detta stora uppdrag, säger Daniel Abenius, vice vd på Roxx.

Annons:

Fem nummer av tidningen ges ut varje år och från och med årets sista är det Vimmerbyföretaget Roxx som tar över ansvaret för hela produktionen. 

– Det är mycket roligt och hedrande att få förtroendet att ta hand om detta stora uppdrag. Tidningen är väl etablerad och har fått mycket goda omdömen i läsarundersökningar, så det blir en spännande utmaning att långsiktigt utveckla den vidare, säger Daniel Abenius, vice VD, Roxx Communication Group.

"Känner mig trygg"

Ulla Hedman Andrén är verksamhetschef på Svensk Vindkraftförening som ger ut tidningen. 

– Vi är mycket stolta över vår medlemstidning, den är viktigt för föreningen och dess medlemmar. Den är vår viktigaste kommunikationskanal därför har det varit viktigt, nu när vår tidigare redaktör har gått vidare till ett nytt spännande uppdrag, att hitta en ny, stabil och erfaren leverantör som kan säkerställa samma kvalitet framöver. Valet föll på Roxx, och jag känner mig trygg med att de kommer att kunna leva upp till detta, säger hon. 

Ny redaktör för tidningen blir Peter Wiklund, som tidigare varit redaktör för bland annat Företagaren och CFOworld samt Roxx-produktionerna Intersport Magazine och K-rauta magasin.

Svensk Vindkraftförening företräder producenter av vindkraft och har cirka 1 500 medlemmar. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt