Annons:

Här är vad som händer på Prime under våren

Knappt är påskfesten över förrän Club Prime släpper vad som händer i vår. Mycket är förstås för de som ska ta studenten.

Annons:

I april drar Primes vår igång med mösspåtagning för studenterna. Festen blir på Valborgsmässoafton och uppträder gör RMK & Toppen. En duo som Prime beskriver så här: "Med sina välskrivna låtar och energifyllda gigs har de lyckats fånga en bred publik. Deras video till låten ”Gå mot rött” har setts över 150.000 gånger på Youtube, och deras självbetitlade album har spelats flitigt på spotify. De är orädda för att blanda mellan stilar när de skapar sin musik och på scen kompas de av ett skickligt liveband", skriver Prime i ett pressmeddelande.

Den 27 maj fortsätter det och då satsar Prime på "utlandskänsla deluxe", som de själva kallar det. 

"För första gången i Primes historia är det dags för ett riktigt ordentligt skumparty utomhus, dansa loss till toner från vår DJ under bar himmel, skumbada och ha en härlig kväll tillsammans", fortsätter nattklubben i pressmeddelandet. 

LBSB kommer

Sedan väntar den sista veckan som kommer att innehålla toga, maskerad och den avslutande studentkvällen- och natten. 

Då uppträder det maskprydda männen från Västerås vid namn LBSB. De har under sina tre år som aktiva skrapat ihop över nio miljoner streams på Spotify, där låtar som Aristobär, Pumpa Den och Nattugga är i topp.

"Bandet där det är fullt ös från start till mål", skriver Prime och meddelar också att de är stolta över det som väntar. 

"Vi på club Prime är otroligt glada och stolta över att för tredje året i rad ha äran att få fira de nybakade studenterna hos oss".

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt