Annons:

Populär stadsfest i trakten ställs in: ”Både ledsna och besvikna”

Sommarens upplaga av Eksjö Stadsfest ställs in. Orsaken är coronapandemin. Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

Populär stadsfest i trakten ställs in: ”Både ledsna och besvikna”

Det ena evenemanget efter det andra fortsätter att kasta in handduken till följd av coronapandemin. Senast i raden är Eksjö Stadsfest i sommar. 
”Vi är både ledsna och besvikna att behöva meddela de tråkiga nyheterna”, skriver arrangören Fiesta Eksjö i ett pressmeddelande. 

Annons:

Det blir ingen stadsfest i Eksjö i sommar och för arrangören Fiesta Eksjö var det till slut ett ganska enkelt beslut att fatta med tanke på den nuvarande situationen. 

”Vi har in i det sista hållit hoppet uppe om att det skulle gå att genomföra en stadsfest men under rådande omständigheter blir vår enda rätta prioritering i detta läge hälsan och säkerheten för våra besökare, artister, funktionärer och samarbetspartners”, skriver Fiesta Eksjö. 

"Ekonomisk förlust för många"

Nu laddar arrangören om och siktar högt nästa år med en stadsfest som arrangeras 27-28 augusti 2021. Biljetter som har köpts till årets stadsfest gäller automatiskt till nästa års evenemang. 

”Vi inser att en inställd festival blir en ekonomisk förlust för många i Eksjö kommun. Såväl krögare, handel samt alla de företag som samarbetar med oss varje år har alla känt av den ekonomiska nedgången som drabbat oss den senaste tiden så det gör oss ont att till det lägga en inställd stadsfest. Många av våra samarbetspartners och samtliga huvudsponsorer har redan sagt att de är med oss igen nästa år då Eksjö behöver en stadsfest”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt