Annons:

Han får fortsatt förtroende som ordförande för SD

Jimmy Rödin, längst bak, blir kvar som ordförande för SD. Petra Whidotti fortsätter som vice ordförande. Foto: Pressbild

Han får fortsatt förtroende som ordförande för SD

Under söndagen höll Sverigedemokraterna sitt årsmöte. Medlemmarna uttryckte sitt fortsatta förtroende för styrelsen och Jimmy Rödin blir kvar som ordförande. 

Annons:

Under mötet diskuterades en del olika ärenden och besluten togs med enhälligt stöd av medlemmarna. Detta inkluderade att bekräfta styrelsens fortsatta mandat att leda partiet och dess verksamhet. 

Jimmy Rödin fortsätter som ordförande för SD Vimmerby och Petra Whidotti fick förnyat förtroende som vice ordförande. Ungsvensken Alexander Esping blev invald som suppleant i styrelsen.

– Det är kul att se att mitt arbete med Ungsvenskarna märks i föreningen. Jag är glad att kunna bidra med energi och ett ungt perspektiv, vilket förhoppningsvis kommer att stärka föreningen på lång sikt. Jag ser fram emot att öka mitt engagemang inom föreningen och bidra till att partiet blir framgångsrikt i Vimmerby, säger Alexander Esping i ett pressmeddelande. 

Utöver Jimmy Rödin, Petra Whidotti och Alexander Esping ingår Roger Sunesson, Herman Petersson och Morgan Esping i styrelsen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt