Annons:

Nu ska det återigen cyklas runt sjön Krön:

Representanter från arrangören Korpen Vimmerby och Motorsport som lottar ut en cykel i samband med Krön runt. Från vänster Kajsa Eriksson, Göran Johansson, Ingegerd Holmberg, Inger Claesson, Kimmen Svensson (Motorsport), Erling Åberg, Anders Sjöström, Susanne Svensson och Helen Sjöström. Foto: Privat

Nu ska det återigen cyklas runt sjön Krön: "Populärt att cykla i dessa tider"

På söndag är det dags för årets upplaga av cykelmotionsloppet Krön runt. Korpen Vimmerbys Helen Sjöström har en god känsla. 
– Det har blivit populärt att cykla i dessa tider och jag hoppas att folk är sugna på att motionera utomhus efter pandemin, säger hon. 

Annons:

Till helgen är det återigen dags för motionärerna att ta fram cykeln för att ge sig iväg på den 23 kilometer långa turen i det vackra vårlandskapet runt sjön Krön. Evenemanget startade 2002 och har hållit i sedan dess. 

– Det är svårt att säga ett visst antal deltagare som vi hoppas på. Tjusningen med evenemanget är att folk tycker att det är trevligt att cykla tillsammans med vänner och familj. Det finns de som gör det för motionen och tycker att det är en trevlig runda med stationer, frågor och bingo, säger Korpen Vimmerbys ordförande Helen Sjöström. 

Ett fint prisbord med sponsrade priser väntar för deltagarna och förstapriset är en cykel som Motorsport lottar ut.

– De ställer upp med sponsring av förstapriset och cykeln som lottas ut är väldigt uppskattad av personen som vinner, säger Sjöström. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt