Annons:

Beslutet har växt fram – Niclas och Mathias söker efterträdare

Niclas Samuelsson och Mathias Westerling har bestämt sig för att sluta driva padelhallen i Vimmerby. Foto: MostPhotos

Beslutet har växt fram – Niclas och Mathias söker efterträdare

Niclas Samuelsson och Mathias Westerling lanserade padeln i Vimmerby 2019. Nu, fem år senare, har PadelFours ägare bestämt sig för att inte driva hallen längre. 
– Det har väl växt fram under en tid, säger Niclas Samuelsson i en intervju med vår tidning. 

Annons:

Niclas Samuelsson och Mathias Westerling tog padeln till Vimmerby och öppnade en hall med två banor i Eklunds Företagscenter i april 2019. 

Nu har hallägarna bestämt sig för att kliva åt sidan och lämna hallen. 

– Vi har hållit på i nästan fem år och tiden går fort när man har roligt. Vi har lagt ner hela vår själ i padelhallen under den här femårsperioden och det krävs mycket jobb när man håller på med en sån här grej. Beslutet har väl växt fram under en tid, säger Niclas Samuelsson. 

Tanken är att Niclas Samuelsson och Mathias Westerling slutar driva padelhallen i slutet av april/början av maj. 

Vad är förklaringen till att ni väljer att lämna hallen i vår?

– Vi har gjort det i fem år och känner väl oss rätt nöjda nu. Det har gått jättebra och det har varit och är fantastiskt roligt. Vi hoppas verkligen att någon vill ta över stafettpinnen och fortsätta köra. Vi vill jättegärna att det ska vara kvar i stan och att det ska finnas möjlighet för folk att spela padel, säger Niclas Samuelsson.  

"Inte sonderat terrängen"

Nu söker Niclas och Mathias någon eller några som kan tänka sig att ta över och driva padelverksamheten vidare. 

– Jag och Mathias har gjort det tillsammans och lämnar med varm hand ifrån oss det till någon annan. Vi är såklart intresserade av att höra om det är någon eller några som är intresserade och då kommer vi spinna vidare på den tråden och hjälpa dem så mycket som möjligt för att komma igång och köra. Nu är informationen ute och vi har så här långt inte sonderat terrängen. Det är därför vi går ut med det nu så folk vet om att vi inte kommer driva hallen framöver.

Niclas Samuelsson berättar att det är en fräsch hall med fina banor och hyresvärden ser gärna en fortsättning med padel i hallen  

– Eklunds företagscenter vill att padeln finns kvar i Vimmerby och där finns det en god samarbetsvilja. Alla ser på det med positiva ögon, att det ska vara någon som är sugen på att ta över och driva anläggningen vidare. 

Niclas Samuelsson har idéer på vad en eventuell efterträdare kan hitta på för att ta nästa steg. 

– Vi har haft en fantastisk höst med träningar och det finns ett väldigt stort intresse hos vuxna. Vi har haft igång barnverksamheten och det funkade också jättebra. Det finns mer att göra mot företagssidan och anordna turneringar av olika slag. Idéer finns och det kan vi dela med oss av. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt