Annons:

Klubbarna anordnar gemensam padelturnering i sommar:

Hultsfred Padel och PadelFour Vimmerby anordnar en stor padelturnering med totalt 80 lag i sommar. Foto: Ossian Mathiasson

Klubbarna anordnar gemensam padelturnering i sommar: "Rolig grej"

En stor padelturnering planeras i Hultsfred och Vimmerby helgen 6–8 augusti. Bakom initiativet står Hultsfred Padel och PadelFour Vimmerby. 
– Jag tycker att det är en rolig grej nu när de har byggt två nya banor, säger Mathias Westerling, som äger PadelFour Vimmerby med Niclas Samuelsson. 

Annons:

De två lokala klubbarna går samman och anordnar en gemensam padelturnering med matcher i både Vimmerby och Hultsfred. Upplägget ser ut som så att det blir tre klasser – en herrklass med 32 lag, en damklass med 32 lag och en mixklass med 16 lag – och två nivåer per klass med 16 lag på varje nivå på herr- och damsidan och åtta lag på varje nivå i mixklassen. 

Alla lag spelar minst tre matcher och tanken är att man ska spela minst en match i Hultsfred och minst en match i Vimmerby beroende på hur lottningen faller ut.  

– Vi har haft lite tidigare kontakt med Hultsfred Padel men det har inte lett till något förrän nu. Vi har haft många personer från Hultsfred som har spelat hos oss så det är kul att arrangera en sådan turnering tillsammans med dem. Vi ser det mest som en kul grej, säger Mathias Westerling.

Turneringen går av stapeln helgen 6–8 augusti. Herrklassen avgörs fredag och lördag medan dam- och mixklassen spelar lördag och söndag. 

Det finns totalt 80 lagplatser sett över de tre klasserna och 14 lag hade anmält sig på måndagsförmiddagen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt