Annons:

Nykomlingens drömbesked – nyckelspelaren spelar vidare

Markus Ahl har bestämt sig för att spela vidare i Djursdala SK. Foto: Ossian Mathiasson

Nykomlingens drömbesked – nyckelspelaren spelar vidare

Division 4-nykomlingen Djursdala SK kan räkna in Markus Ahl i nästa års trupp. Den meriterade mittfältaren spelar vidare i DSK. 

Annons:

Markus Ahl återvände till moderföreningen från Vimmerby IF inför säsongen 2021 och bodrog starkt till DSK:s starka säsong, som slutade med serieseger i division 5 och uppflyttning till division 4.

Markus Ahl har nu bestämt sig för att följa med moderklubben Djursdala SK upp i division 4 trots intresse från flera andra klubbar. 

”Fotbollen är inte lika högt prioriterad för mig längre, men jag har bestämt mig för att bli kvar i Djursdala nästa säsong och jag kommer köra så mycket jag kan. Det ska bli kul att spela i division 4 med moderklubben igen efter många år”, säger Markus Ahl i ett pressmeddelande. 

Simon Henriksson i DSK:s sportgrupp säger så här om det viktiga beskedet.

”Väldigt glädjande att Markus stannar i klubben. I fjolårstruppen finns många spelare med erfarenhet från spel högre upp än division 5, men ”Macke” är en av spelarna med allra mest erfarenhet av spel på högre nivå. ”Macke” går alltid i första led och ställer krav på sina medspelare. Vi är väldigt glada för att han kommit fram till det här beslutet”, säger Simon Henriksson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt