Annons:

Fem spelare på provträning med kvallaget:

Hultsfreds FK-forwarden Diego Nicolas ”Keko” Toribio Urrutia provtränade med kvallaget IFK Tuna på torsdagskvällen. Foto: Ossian Mathiasson

Fem spelare på provträning med kvallaget: "Bidrar till bra kvalité"

IFK Tuna gör sig redo för division 4-kvalet. På torsdagskvällens träning på Arena Ceos provtränade fem lokala spelare med kvallaget.

– De är intressanta, annars skulle de inte vara hos oss och träna, säger tränaren Lars Gustavsson.

Annons:

IFK Tuna inleder kvalspelet med hemmamatch mot Norrahammars GIS på lördagseftermiddagen och kommer därefter möta Solberga GoIF och Tenhults IF på bortaplan. Veckan har bestått av två träningspass med god uppslutning på Arena Ceos. 

Flera lokala spelare har provtränat med laget under veckan. Huvudtränaren Lars Gustavsson berättar att det rör sig om Djursdala SK-backen Christofer Borsiö, Storebro IF-duon Ahmed Ibrahim och Nimrod Kibrom, SK Lojals tekniker Gzim Gelici och Hultsfreds FK:s vasse forward Diego Nicholas ”Keko” Toribio Urrutia.

– Det är duktiga spelare allihop. Mitt fokus ligger på kvalet så jag lägger inget större fokus på dem för tillfället. Det är jätteroligt att de är med och tränar med oss. De bidrar till både bra stämning och bra kvalité. Det är helt suveränt, säger tränaren Lars Gustavsson. 

Är ni intresserade av samtliga provspelare till nästa säsong?

– Eftersom de är med oss och tränar är det klart att vi har någon form av intresse i att de ska spela hos oss, men det är en lång väg dit. I det här skedet känner man lite grann på varandra och vi får se vart det leder. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt