Annons:

Spelarflykt från DSK – nu tränar trio med Gullringen

Isack Thuresson var en av Djursdalas bästa spelare den gångna säsongen. Nu tränar han med Gullringen.

Spelarflykt från DSK – nu tränar trio med Gullringen

Flera spelare har redan lämnat Djursdala SK. Fler kan vara på väg bort. I kväll ska nyckelspelaren Isack Thuresson träna med Gullringen och även träffa klubbens ledning för att prata framtid. – Att spela i Elitfyran lockar, säger Isack Thuresson till Dagens Vimmerby.

Annons:

Djursdala SK har fått en blytung start på silly season. Flera nyckelspelare har bestämt sig för att inte spela kvar i division fem-laget. Rasmus Stahlin (Horn/Hycklinge), Simon Lennartsson (IFK Tuna) och Andreas Brodin (slutat) har alla lämnat negativa besked till DSK. Dessutom har en annan frontfigur, Albin Isaksson, flyttat till Malmö. Lägg till att huvudtränaren Henrik Ingström har slutat sitt uppdrag.

Gullringen eller Djursdala

Men det ser inte ut att stanna där. Dagens Vimmerby kan avslöja att Djursdalas två kanske bästa spelare under säsongen, Isack Thuresson och Jonathan Gustafsson, kommer att träna med Gullringen framöver. Detsamma gäller för Simon Henriksson.

– Jag ska träna med Gullringen för första gången i kväll och även sitta ner och prata med dem. Helt klart lockar det med Elitfyran. Jag skulle vilja testa på att spela lite högre upp, det vore kul, säger mittfältaren Isack Thuresson.

Hur sugen är du på Gullringen?

– Det är svårt att säga. Jag får se vad de har att säga. Men som det känns nu står det mellan Gullringen och Djursdala.

Flera spelare har lämnat DSK. Spelar det in i ditt beslut?

– Klart att det kan påverka. Det är ju tongivande spelare som har lämnat.

”Se hur det känns”

Jonathan Gustafsson säger så här om sin fotbollsframtid:

– Jag ska träna med Gullringen och har även provat med lite andra klubbar. Men jag har inte bestämt mig för hur jag ska göra än. Nu ska jag göra några träningar med Gullringen och se hur det känns och samtidigt se om det händer något i DSK när det gäller tränare och spelare.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt