Annons:

Allis uttagen till prestigefyllt läger: ”Trodde jag verkligen inte”

VIF-talangen Allis Nilsson är uttagen till Halmstadslägret som inleds på söndag. Foto: Jakob Karlsson

Allis uttagen till prestigefyllt läger: ”Trodde jag verkligen inte”

15-åriga Allis Nilsson fick nyligen ett glatt besked. Vimmerby IF-målvakten är uttagen till det prestigefyllda utvecklingslägret i Halmstad i slutet av juni.
– Riktigt kul, det här trodde jag verkligen inte, säger Allis Nilsson.

Annons:

Utvecklingslägret i Halmstad är något som de flesta 15-åriga fotbollsspelare gärna vill bli uttagna till. För Allis Nilsson stannade det inte vid enbart en dröm. För en tid sedan fick hon veta att hon var en av totalt 16 spelare, och en av två målvakter, att bli uttagen i det småländska laget.

Faktum är att Allis Nilsson ”bara” var reserv till det viktiga förlägret på Visingsö, men halkade in där lite på ett bananskal.

– Jag kom med som reserv till Visingsö, men sen var det en annan målvakt som inte kunde komma dit och då fick jag chansen. Sen hade vi en dag i Växjö efter det också, säger Allis Nilsson. 

”Ska bli jättekul”

Utvecklingslägret i Halmstad börjar den 23 juni och håller på till den 28 juni. Där kommer det småländska laget att genomföra en mängd träningar och spela flera matcher.

Hur går dina tankar?

– Jag känner att det ska bli jättekul. De tidigare lägren har varit väldigt roliga och nu blir det mer folk runtomkring och med de bästa 15-åringarna från hela Sverige.

Är du nervös?

– Det är jag, skrattar Allis Nilsson.

Den andra uttagna målvakten i det småländska laget är Ida Ydrestrand från Tranås.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt