Annons:

Hemvändaren efter förlusten: ”Mer kan vi inte begära”

Felix Nilsson spelade mittback mot Aneby. Foto: Ossian Mathiasson

Hemvändaren efter förlusten: ”Mer kan vi inte begära”

Felix Nilsson är hemma i Vimmerby över sommaren och har dragit på IFK Tuna-dressen igen. I kvällens match mot Aneby blev det förlust med 2–5.
– Det är tråkigt. Vi hade bra kontroll på matchen tills utvisningen, säger han.

Annons:

Efter sex raka segrar åkte Tuna på en tung smäll i toppmatchen mot Aneby och ligger nu fem poäng efter dem i division 4-tabellen. 

Fram till matchminut 65 stod det 1–1 på tavlan och ett brandskattat Tuna, som saknade många nyckelspelare, gjorde det bra. En frilägesutvisning gjorde att Tuna fick avsluta matchen med en man mindre i 25 minuter och då orkade inte traktens formstarkaste lag stå emot. 

– Efter utvisningen tappade vi ytorna och de spelade runt och mellan oss. Det röda kortet var avgörande för resultatet i matchen. Det var tufft att tappa just Joel (Svensson) så tidigt i matchen då han var bäst på plan i första halvlek, säger Felix Nilsson. 

Vad säger du om lagets insats som helhet?

– Vi gick ut och gjorde vad vi skulle med förutsättningarna som vi hade. Mer än så kan vi inte begära av oss själva. Det är klart att vi ska sätta chanserna som vi skapar men jag vet inte om det hade spelat någon roll, säger Nilsson. 

Hur är det att vara tillbaka på Tunhamra?

– Det är kul, svårt att komma in i det bara. Jag kommer vara kvar här till slutet av augusti så det blir förhoppningsvis några matcher i höst också. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt