Annons:

Simonsson skjuter fram beslutet om sin framtid

Christian Simonsson har inte lyckats ta något beslut om sin framtid. Foto: Linus Johansson

Simonsson skjuter fram beslutet om sin framtid

Gullringens spelande tränare, Christian Simonsson, skulle ta ett beslut om sin framtid den här veckan. Det har han inte klarat av att göra. – Jag har skjutit på beslutet till nästa vecka, säger Christian Simonsson.

Annons:

Gullringen vill ha kvar Christian Simonsson som spelande tränare. Själv tvekar han. Men något beslut har inte Simonsson tagit ännu.

– Det är smickrande att Gullringen vill ha mig kvar och de har sagt att jag får skjuta på beslutet till nästa vecka, säger Christian Simonsson.

Vad är det som gör att du tvekar?

– Jag känner för att fortsätta, men jag vill också kunna ge min familj mer tid. Vi håller på och diskuterar där hemma och så får vi se hur det blir. Det går åt mycket tid att vara spelande tränare.

Gullringen eller inget

Men även om Christian Simonsson skulle tacka nej till en roll som spelande tränare så kommer han inte att stänga dörren för Gullringen.

– Det känns inte som att jag kommer kunna sluta med allt. I så fall kanske jag kan vara med och träna och spela och så får vi se i vilken mängd det kan bli.

Kan det bli aktuellt med någon annan klubb än Gullringen?

– Jag trivs jättebra i föreningen. Antingen blir det Gullringen, annars struntar jag nog i det.

Avslutar säsongen

Under lördagen avslutar Gullringens GoIF säsongen i Elitfyran med bortamatch mot Rejban.

– Det är synd att vi inte har något att spela för. Men vi ska göra vårt bästa och försöka avsluta med en seger, säger Christian Simonsson.

Alexander Swartz, Anton Palmér och Dick Johansson finns inte tillgängliga till årets sista match.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt