Annons:

JUST NU: HÄR ÄR VIMMERBYS MOTSTÅNDARE I KVARTSFINAL

Vimmerby valdes av Karlskrona HK på söndagen. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: HÄR ÄR VIMMERBYS MOTSTÅNDARE I KVARTSFINAL

Valproceduren är avklarad. Karlskrona HK valde som sjätte lag att möta Vimmerby Hockey i kvartsfinal, den första playoff-rundan i kvalet till Hockeyallsvenskan. VH börjar hemma på tisdag. 

Annons:

Åtta rankade lag valde fritt bland de oseedade lagen i samband med dagens direktsända valprocedur. Nu står det klart vilka lag som möts i de åtta kvartsfinalerna.

Vimmerby Hockey fanns med bland de valbara lagen och när valproceduren till playoff 1 (kvartsfinal) skedde på söndagen dröjde det innan Vimmerby blev valda. När turen kom till Karlskrona HK hade KHK-tränaren och Vimmerbykillen Eric Karlsson Vimmerby, Strömsbro och Visby/Roma att välja på – och de har bestämt sig för att åka till Vimmerby på tisdag. Värt att notera är att Eric Karlsson har VH som moderklubb så det blir ett speciellt möte. 

Första matchen spelas på tisdag den 22 mars. Returen och en eventuell tredje match spelas 25 mars respektive 26 mars. Oseedat lag, det vill säga Vimmerby, börjar på hemmais och spelar därefter på bortaplan.

Hudiksvall, Nybro, Östersund och Kalmar är redan kvalificerade för semifinal och kliver in i nästa runda, som är den sista innan kvalserien drar igång med sammanlagt sex lag.

Mer om valen senare.

Möten i playoff 1 (kvartsfinal) i kvalet till Hockeyallsvenskan:

Boden-Wings

Väsby-Lindlöven

Surahammar-Huddinge

Mariestad-Halmstad

Kalix-Piteå

Karlskrona-Vimmerby

Dalen-Strömsbro

Borlänge-Visby/Roma

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt