Annons:

Comebackande Humble njöt i båset: ”Blir nog en bra fest”

Oskar Humble gav Anton Carlsson en rejäl kram.
Foto: Ossian Mathiasson

Comebackande Humble njöt i båset: ”Blir nog en bra fest”

För ett par månader sedan gjorde rutinerade Oskar Humble comeback. Idag fick han se moderklubben Vimmerby ta steget upp i Hockeyallsvenskan.
– Helt sinnessjukt. Det blir nog en bra fest ikväll kan jag tänka mig, skrattar han.

Annons:

När klassbacken Oskar Lindgren såldes till allsvenska Tingsryds AIF i början av februari trodde många att VH gav bort sin chans till avancemang i seriesystemet. Några dagar senare presenterades det att Oskar Humble, tidigare Carlsson, skulle göra comeback.

De senaste matcherna har backen fått se från båset på grund av skada. Inte heller idag fanns han med på isen utan fick pusha sina lagkamrater från bänken.

– Väldigt surt på ett sätt att inte få vara med på isen, men det är skitsamma. Tanken var ju inte att jag skulle varit här alls från första början. Jag är bara väldigt glad över att få vara med och uppleva det här, säger Oskar Humble.

”Studsat med oss hela tiden”

Han hyllade, förstås, sina lagkamrater:

– En helt otroligt match. Vi har väl inte vunnit med så här stora siffror under hela säsongen och så går vi in och gör det idag. Jag tycker att det har studsat med oss hela tiden i slutet. Det har känts som att det är vi som ska gå upp. Det är helt sinnessjukt, säger Humble och fortsätter:

– Det är en jäkla karaktär i alla spelare. Vi har en bra lagsammanhållning. Allting finns där. Det känns bara som att allt har klaffat. Vi är väl i stort sett tio egna produkter i det här laget. Jag vet inte om det någonsin har hänt tidigare, att ett lag med tio egna produkter har gått upp i Hockeyallsvenskan. Det är helt galet.

Finns det någon tanke på att fortsätta spela nästa säsong?

– Man ska aldrig säga aldrig. Jag har kommit tillbaka flera gånger så man vet aldrig. Jag vet ingenting vad som händer om jag ska vara helt ärlig.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt