Annons:

Kokman:

Viktor Kokman tog 42 av 45 skott mot Troja/Ljungby.

Kokman: "Hade blivit 20-2 om vi spelat så"

I onsdags tog Vimmerby bara två poäng mot Varberg. I dag besegrade laget Troja/Ljungby med hela 6-3. – Hade vi spelat som mot Varberg hade det blivit 20-2, säger Viktor Kokman.

Annons:

Trots en jobbig inledning med ett tidigt baklängesmål vann Vimmerby Hockey mot Troja/Ljungby. En av hjältarna var Viktor Kokman, som räddade 42 av 45 skott. 

– Jag fick ingen bra start, jag har ju spelat här och det är alltid nervöst att möta Troja. Det var skönt när jag vi fick 1-1, säger Viktor Kokman. 

Målvaktsbjässen var nöjd med sitt lag – och sade att prestationen var klart bättre än i Varberg. 

– Det här var skitstarkt av oss, framför allt efter den förra matchen. Hade vi spelat som mot Varberg hade det blivit 20-2 säkert. Men vi tar oss i kragen och har en bra attityd. 

"Stark skalle"

Viktor Kokman var stark i kassen och gjorde flera viktiga räddningar när matchen stod och vägde. 

– Vi håller Troja på utsidan och jag ska ta sådana skott. Men det är skönt att göra någon extra räddning. Jag tycker att jag äter mig in i det och har en bra skalle. Jag låter inte skitmålet påverka mig.

Vad kan den här segern betyda för er?

– Mycket. Vi vet att vi kan slå alla lag och nu har vi det svart på vitt. Det är viktigt för moralen och vetskapen att vi kan slå alla lag om vi spelar så här. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt