Annons:

Så ställer Dackarna och Lejonen upp i första kvartsfinalfighten

Dackarna möter Lejonen från Gislaved i SM-kvartsfinal. Nu har lagledarna presenterat sina startsjuor till tisdagens match. Foto: Stefan Härnström

Så ställer Dackarna och Lejonen upp i första kvartsfinalfighten

På tisdag drar SM-slutspelet i speedway igång. Dackarna åker till Gislaved för första matchen i kvartsfinalfighten med Lejonen. Nu har de båda lagens respektive lagledare presenterat sina startsjuor. 

Annons:

Den första matchen i kvartsfinalmötet mellan Smålandsgängen Dackarna och Lejonen körs i Gislaved på tisdag. Returen körs en vecka senare på Skrotfrag Arena i Målilla. Då avgörs det vilket av lagen som avancerar till SM-semifinal, där Eskilstuna Smederna eller Västervik väntar.

Dackarna kommer till start med starkast möjliga lag då lagledaren Mikael Teurnberg har tagit ut följande förare till kvartsfinal ett:

1) Maciej Janowski, 2) Luke Becker, 3) Jacob Thorssell, 4) Tai Woffinden, 5) Jason Doyle, 6) Max Bogdanowicz, 7) Ricky Kling. 

Lejonens startsjua ser ut enligt följande:

1) Rohan Tungate, 2) Robert Lambert, 3) Jaroslaw Hampel, 4) Oliver Berntzon, 5) Nikolai Klindt, 6) Linus Eklöf, 7) Casper Henriksson.

"Nu är det skarpt läge. Det är 30 heat som gäller och det är bara att ladda på. Det är klart att vi har en del att välja på och nu är ju varken Rasmus Jensen eller Frederik Jakobsen med i laget. Jag ser Rasmus och Luke Becker som väldigt jämna just nu. Det som avgjorde där var att Becker var med i Gislaved i seriematchen", säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg i en kommentar till klubbens hemsida.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt