Annons:

MAN GRIPEN FÖR GROV MISSHANDEL I HULTSFRED

Under natten mellan söndag och måndag blev en kvinna utsatt för en grov misshandel av sin man på Granitvägen i Stålhagen. Foto: Ossian Mathiasson

MAN GRIPEN FÖR GROV MISSHANDEL I HULTSFRED

Polisen grep under natten mot måndag en man för grov misshandel och olaga hot i en lägenhet på Granitvägen i Hultsfred.

Annons:

Patrullen kallades till bostaden i Hultsfred under natten med anledning av en allvarlig misshandel, som ska ha ägt rum mellan klockan 23.00 på söndagen och 01.00 på måndagsdygnet.

På plats konstaterades det att det rör sig om ett relationsärende, en kvinna i 25-årsåldern har mottagit mycket våld av en man i 30-årsåldern. 

Mannen har slagit kvinnan med ett okänt tillhygge på överkroppen, delat ut flera knytnävsslag mot överkroppen och dragit henne i håret, något som har orsakat smärta och skada. Han har även hotat med tillhygget och sagt att han ska döda henne. Kvinnan fick blåmärken på kroppen, ont i hårbotten och skador på en hand men ska inte behövt uppsöka sjukhus. 

Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn säger att mannen greps misstänkt för grov misshandel och olaga hot och fördes till Västervik. 

– Polisen i Västervik ska ha hållit förhör med honom under morgonen. Jag vet inte om han är gripen eller anhållen, säger Anders Hultman vid polisen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt