Annons:

KOMMUNAL CHEF SLUTAR EFTER ETT ÅR – KLAR FÖR NYTT JOBB

Tommy Dahlgren slutar som utvecklingschef i Vimmerby kommun. Foto: Simon Henriksson

KOMMUNAL CHEF SLUTAR EFTER ETT ÅR – KLAR FÖR NYTT JOBB

Tommy Dahlgren tillträdde tjänsten som utvecklingschef i Vimmerby kommun för ett år sedan. Nu har han sagt upp sig och lämnar vid årsskiftet. Processen att rekrytera en ny chef kommer påbörjas inom kort.

Annons:

Vimmerby kommun gick under måndagen ut med ett pressmeddelande om att Tommy Dahlgren lämnar sin tjänst som utvecklingschef i Vimmerby kommun vid årsskiftet.

Tommy Dahlgren tillträdde tjänsten under hösten 2021 och har dessförinnan arbetat som gatuchef på kommunens samhällsbyggnadsavdelning. Under sin tid som utvecklingschef har Tommy bland annat bidragit till återstart av avdelningens många aktiviteter som under en tid hindrats av pandemins restriktioner. Han har även påbörjat analysen för avdelningens fortsatta och kommande fokusområden.

Här är hans nya jobb

Han avslutar sin tjänst vid årsskiftet och börjar därefter jobba som drift- och fastighetschef på Astrid Lindgrens Vimmerby AB, som bland annat driver Astrid Lindgrens Värld och Astrid Lindgrens Näs.

"Jag är mycket glad och tacksam över tiden inom Vimmerby kommuns organisation. Min ambition är fortsatt att bidra till Vimmerbys utveckling i den mån jag kan, och jag kommer att finnas kvar som deltidsbrandman inom kommunens räddningstjänst", säger Tommy Dahlgren i ett pressmeddelande. 

Kommunchefen Carolina Leijonram kommenterar Tommy Dahlgrens avsked så här:

"Det är mycket tråkigt att vår utvecklingschef väljer att avsluta sin tjänst. Tommy har varit mycket uppskattad för sina insatser, men också som person och medlem i koncernledningsgruppen. Vi känner stor tacksamhet för det han uträttat under sin tid hos oss och vill önska honom varmt lycka till i sitt nya uppdrag. Rekryteringsprocessen för att hitta en ersättare kommer att inledas inom kort", säger Carolina Leijonram. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt