Annons:

Nu satsar Boston på helt nytt koncept för sin dambutik

Nu satsar Kim Wickström på ett nytt koncept för Boston Clothing.

Nu satsar Boston på helt nytt koncept för sin dambutik

Bara öppet torsdag till lördag. Nya plagg varje vecka.
Nu gör Boston en rejäl nysatsning på sin dambutik.
– Jag skulle tycka det var asroligt om jag var tjej, säger Kim Wickström.

Annons:

Ett nytt koncept väljer Bostons ägare Kim Wickström och Anna Pettersson att satsa på när det gäller deras dambutik. På torsdag påbörjas nysatsningen, som innebär att butiken endast är öppen torsdagar till lördagar. 

– För staden är det något nytt. Vi kommer att ta in nya saker i butiken varje vecka och vi har sett ett ändrat köpbeteende bland kvinnor och tjejer. Sedan gillar vi allmänt att göra något annat, jag har varit emot 10-18 i alla dessa år. Att ha öppet då och måndag till lördag är inte anpassat efter hur folk jobbar. Det är bara så man har gjort och då fortsätter man det, säger Kim Wickström.

Förhoppningen är att 80 nya plagg i veckan ska komma in. 

– Sedan kanske det bara finns en i varje storlek. Det ska vara supertrendigt, det trendigaste just nu. Det blir bara europeiskt, med det hetaste från Italien och Frankrike. Man ska bli unik med de här kläderna. Ser vi att konceptet blir bra bygger vi vidare. 

"Kan bli riktigt roligt"

Kim Wickström är ordentligt taggad inför nypremiären av weekendbutiken.

– Jag tror att det kan bli riktigt roligt, skulle jag vara tjej skulle jag tycka att det var asroligt. Man kommer bli unik med de här kläderna och det är det som kändisarna bär just nu. Varje veckan blir det nya kläder och ett nytt Boston Dam man kommer in till. Jag skulle tycka att det vore häftigt om alla klädbutiker gjorde så, men det kanske är 200 år bort. Att stå i en butik sex dagar i veckan är svårt. Man vill mycket, men det är svårt att få ut det. Nu satsar vi helhjärtat på de här tre dagarna i stället för något halvdant.

För herrbutiken sker inga förändringar. 

– Där kör vi på som vanligt, säger han.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt