Annons:

PARTILEDARE KOMMER TILL VIMMERBY

Nooshi Dadgostar (V) kommer till Vimmerby den 6 september. Foto: Bildbyrån

PARTILEDARE KOMMER TILL VIMMERBY

Vimmerby får ett partiledarbesök om en vecka. Det är Vänsterpartiets Nooshi Dadgostar som kommer och besöker staden och det blir bland annat ett offentligt möte på ALV. 

Annons:

Det är faktiskt tredje gången sedan 2012 som en vänsterledare kommer till Vimmerby. 

"Vi är naturligtvis väldigt glada över att vår partiledning uppmärksammar oss så pass ofta", skriver partiet i ett pressmeddelande. 

Dagen kommer att fyllas med flera olika besök i olika verksamheter och interna möten. På kvällen bjuds allmänheten in till ett samtal mellan lokala profilen Lars Johansson och Dadgostar.  

"Alla intresserade är välkomna på gofika, och möjlighet att träffa Nooshi. Jag och Nooshi kommer samtala på scenen. Innan det kommer vi ha en fullmatad eftermiddag där störst fokus  kommer vara på välfärden och behov av ökat statligt stöd till kommunerna för att klara äldreomsorg och skola", skriver Johansson.

Nooshi Dadgostar kommenterar sitt besök så här i ett pressmeddelande:

– Vi är mitt uppe i en kris som drabbar hushåll, företag och kommuner oerhört hårt. Regeringen gör nära nog ingenting för att stödja de företag och hushåll som kämpar med ekonomin, vinterns elpriser och förutsättningarna för att upprätthålla välfärden i kommunerna. Då är det viktigt att lyssna och se konsekvenserna av regeringens politik på nära håll. När jag besöker Vimmerby kommer jag också ta del av arbetet som sker nu när Vänsterpartiet är med och styr i kommunen tillsammans med Centerpartiet och Socialdemokraterna, säger Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt