Annons:

KD hyllade Djursdala skola – bjöd på tårta

KD bjöd mellanstadieklassen i Djursdala på tårta för att fira framgången i Vi i femman. Foto: Kristdemokraterna

KD hyllade Djursdala skola – bjöd på tårta

Precis som vanligt på Alla Hjärtans Dag lyfte Kristdemokraterna fram en kommunal verksamhet. I år föll valet på Djursdala skola för elevernas framgångar i Vi i femman.

Annons:

Två år i rad har Djursdala skola gått långt i Vi i femman, i år blev det stopp först i länsfinalen. Kristdemokraternas Gudrun Brunegård och Torbjörn Sandberg premierade framgången i dag genom att bjuda på hjärtetårtor.

– Den här skolan skulle inte ha funnits idag, om vissa hade fått som de velat. De hade till och med mage att påstå att undervisningen var sämre och kunskaperna inte lika goda på ytterskolorna. Men det gick att ändra beslutet och nu har ni här i mellanstadiet bevisat att ni hör till de duktigaste eleverna i hela Kalmar län. Vilken revansch! säger Gudrun Brunegård i ett pressmeddelande. 

KD i Vimmerby har sedan många år som tradition att dela ut hjärtetårtor till kommunala verksamheter som utmärkt sig på ett särskilt sätt. 

– Djursdala skola har kvalificerat sig väl. Det var roligt att få inleda dagen med att överraska elever och lärare med saft och tårta, säger Torbjörn Sandberg, ledamot i KD-styrelsen och ersättare i kommunstyrelsen.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt