Annons:

Gullringen värvar ny spelare från FBSK: ”Stjärnvärvning”

Louise Andersson har bestämt sig för att spela med Gullringens GoIF i höst. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringen värvar ny spelare från FBSK: ”Stjärnvärvning”

Gullringens GoIF har redan plockat två spelare från Frödinge/Brantestads SK. Nu är spelare nummer tre klar för division 4-laget. Louise Andersson blev klar sent i går. 
– Det är en stjärnvärvning, säger tränaren Mats Söderkvist. 

Annons:

Sandra Edlund och Jeanette Lind, som blev klara för Gullringen i början av augusti, har rutin från spel högre upp i seriesystemet med Frödinge/Brantestads SK. 

Nu har ytterligare en FBSK-spelare som har funderat på en övergång bestämt sig för att spela i den gulsvarta dressen under hösten 2021. 

"En stjärnvärvning"

Mittfältaren/anfallaren Louise Andersson är en vass förstärkning för Gullringens unga lag. 

– Hon har tränat med oss vid ett handfull tillfällen. Det är en stjärnvärvning. Hon har varit en av Frödinges bästa spelare de senaste åren så det känns roligt att hon väljer att representera GoIF hösten ut, säger Mats Söderkvist. 

Vad betyder det att få in en spelare av Louises kaliber?

– Det blir ytterligare ett steg i kvalité och rutin med tanke på att hon har spelat högre upp. Det är en målskytt av rang, vilket vi inte kan skryta med att vi har i laget. Det blir ett hot framåt beroende på hur vi använder oss av henne. Nu har vi fått in tre spelare från Frödinge och de kommer hit med högre fart och kvalité i allt de gör. Det har också lett till att GoIF-spelarna har steppat upp mot FBSK-nivån, säger Söderkvist. 

Louise Andersson blev klar på sena tisdagskvällen och är spelklar till måndagens match mot Rosenfors. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt