Annons:

Här är Tunas och Västerviks motståndare i division 4-kvalet

Johan Lundins IFK Tuna har hamnat i samma kvalgrupp som Norrahammars GIS, Solberga GoIF och Tenhults IF Foto: Ossian Mathiasson

Här är Tunas och Västerviks motståndare i division 4-kvalet

IFK Västervik och IFK Tuna har chans att ta klivet upp i division 4. Då krävs ett lyckat kval. Nu står det klart vilka lag som Västervik och Tuna får möta i kvalet. 

Annons:

IFK Västervik slutade, precis som i fjol, tvåa i division 5 och tar plats i kvalgrupp tre med Furuby IF, IFK Borgholm och Timmernabbens IF. 

Furuby slutade trea i division 5 södra och Timmernabben tvåa i division sydöstra. IFK Borgholm hamnade på negativ kvalplats i division 4 sydöstra och kliver in i kvalet för att hålla sig kvar i division 4. 

IFK Tuna slutade trea bakom IFK Västervik och har lottats in i samma kvalgrupp som Norrahammars GIS, trea i division 5 nordvästra, Solberga GoIF, tvåa i division 5 norra, och Tenhults IF, som hamnade på negativ kvalplats i division 4 norra.

Tuna har tilldelats en hemmamatch på Tunhamra och det blir i första omgången mot Norrahammar på lördag. Därefter väntar dubbla bortamatcher: Solberga den 21 oktober och Tenhult den 28 oktober. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt