Annons:

Nathalie Johansson: ”Jag har fått en nytändning”

Nathalie Johansson har lämnat klartecken för en fortsättning i Vimmerby IF. Foto: Linus Johansson

Nathalie Johansson: ”Jag har fått en nytändning”

Vimmerby IF riskerade att tappa nyckelspelaren Nathalie Johansson. Men på onsdagen bestämde hon sig för att fortsätta i VIF. – Jag har fått en nytändning och kommer att satsa fullt ut, säger Nathalie Johansson till Dagens Vimmerby.

Annons:

För en tid sedan skrev vi om att Nathalie Johansson var tveksam till en fortsättning i Vimmerby IF. Mittfältaren angav då motivationsbrist som den stora anledningen. Förhoppningen om att en klubb högre upp i seriesystemet skulle höra av sig grusades dock.

– Om någon klubb högre upp i seriesystemet hade visat intresse hade jag varit intresserad. Men nu blev det inte så och jag ville inte gå nedåt i systemet, det kände jag direkt, säger Nathalie Johansson.

Positivt med tränarbyte

Då blev valet istället en fortsättning i Vimmerby.

– Jag känner att jag fortfarande kommer att utvecklas i VIF, med de fantastiska förutsättningar som finns där och att det är en så pass bra och seriös klubb.

En annan del som talade till VIF:s fördel var nye tränaren Daniel Ohlsson.

– Att Daniel har tagit över huvudansvaret ser jag som väldigt positivt. Han har bra tänk och vi spelare behöver höra en ny röst. Jag är riktigt sugen på en ny säsong och tror att det kommer bli riktigt bra, säger Nathalie Johansson.

Hoppas på Strand och Ericsson

Nathalie Johansson hoppas nu att ytterligare ett par nyckelspelare tar samma beslut som hon själv har gjort.

– Jag tycker att laget ser bra ut. Får vi bara upp träningsnärvaron ett par snäpp jämfört med förra säsongen så tror jag att det kan bli riktigt bra. Sen måste givetvis Alicia (Strand) och Hanna (Ericsson) lämna klartecken också.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt