Annons:

Tuna körde över DSK helt:

IFK Tuna mosade Djursdala SK i dagens träningsmatch. Foto: Ossian Mathiasson

Tuna körde över DSK helt: "Kunde gjort fem, sex till"

Division 4-laget IFK Tuna gav division 5-laget Djursdala SK en ordentlig lektion på lördagen. Träningsmatchen på Skobes Arena slutade hela 8-0.
– Vi kunde nog ha gjort fem eller sex till, säger Tunas Staffan Gustavsson.

Annons:

IFK Tuna spelade 3-3 i årets första träningsmatch mot Gullringens GoIF. Den här helgen väntade betydligt mer beskedligt motstånd i form av Djursdala SK.

Division 4-laget sattes aldrig heller på något prov utan körde över motståndet och vann med hela 8-0 (3-0).

– Vi gör en bra match fast vi hade lite folk borta, men det hade Djursdala med å andra sidan. Jag tycker vi fick ihop det bra och gjorde det jävligt bra. 

Det kunde också ha blivit mycket större siffror, säger han.

– Vi kunde nog ha gjort fem, sex mål till. Jag tycker att det finns mycket vi kan ta med oss från den här matchen, vi hade bra fart i bollen och släppte den bra stundtals. Vi kom till många spelvändningar och då hängde de inte riktigt med. 

"Bra insats"

DSK:s assisterande tränare Patrik Nilsson säger så här om storförlusten:

– Vi blir ganska naiva. Det är svårt att säga något annat än att Tuna är klasser bättre än oss och verkligen straffar oss med sitt djupledsspel. 

Anton Carlsson blev tremålsskytt och Martin Carlsson gjorde två. Gustavo Borges, Hugo Höglund och Dennis Nilsson gjorde varsitt. 

– Det var en bra insats från kollektivet. Jag tycker att det är en jävligt bra match, så alla ska ha beröm, säger Staffan Gustavsson.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt