Annons:

Ett mål räckte för DSK – besegrade Gunnebo

Markus Ahl blev matchvinnare för Djursdala under fredagskvällen. Foto: Ossian Mathiasson

Ett mål räckte för DSK – besegrade Gunnebo

Djursdala SK gjorde en strålande insats hemma mot Gunnebo och tog en mycket välförtjänt seger. Matchvinnare blev Markus Ahl som var säkerheten själv från straffpunkten. 

Annons:

Gunnebo hade inte mycket att hämta på Dalavallen ikväll. Bortalaget stretade emot hyfsat i första, men i andra tog DSK över fullständigt och det enda man kan klaga på i DSK:s 1-0-seger är effektiviteten.

– Vi gjorde en jättebra match och borde ha gjort fem mål i alla fall. Vi skapade enormt mycket lägen, men deras målvakt gjorde en grym match. Vi hade bra variation i spelet, hittade upp mycket genom mittfältet och kom runt på kanterna, säger hemmatränaren Torbjörn Allvin. 

Ahl blev enda målskytten

I mitten av andra fick DSK en korrekt dömd straff och den förvaltades av Markus Ahl på bästa sätt. 1-0 stod sig sedan matchen ut. 

Peter Lönnblom i Gunnebo var besviken: 

– Det är surt att förlora på en straff, även om det inte var orättvist. Första är ganska jämn och där tycker jag att vi till och med är lite bättre vissa stunder. I andra orkar vi inte och de tar över helt och hållet. Vi var ganska stressade och gav bort bollen lite enkelt ibland. Samtidigt var de väldigt aggressiva och duktiga över hela planen. 

Gunnebos målvakt Fabian Norrström gjorde en kanonmatch och beröm går även till mittbacken Simon Vallet. 

I DSK plussas hela laget för den fina insatsen. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt