Annons:

Oskar såg brorsan ta steget upp – utesluter inte återkomst i VH

Oskar Lindgren följde Vimmerbys avgörande kvalmatch från läktaren. Foto: Ossian Mathiasson

Oskar såg brorsan ta steget upp – utesluter inte återkomst i VH

Oskar Lindgren inledde säsongen i Vimmerby och avslutade den med hockeyallsvenska Tingsryds AIF. Var han spelar nästa säsong återstår att se.
– Vi får se vad som händer, säger Oskar Lindgren.

Annons:

Det har varit en minst sagt speciell säsong för klassbacken Oskar Lindgren. Han inledde den som så kallad supporterspelare i Vimmerby Hockey. I början av februari såldes han till Tingsryds AIF i Hockeyallsvenskan.

Under lördagen var han på plats i ”Tigerkulan” för att heja fram Vimmerby och brorsan Elias Lindgren i den avgörande matchen i kvalserien.

– Det är klart att det är speciellt och att jag blir lite rörd, inte minst när jag tittar på brorsan. Laget har gjort något riktigt häftigt. Klart att jag också hade velat vara med om det, men jag är så glad för de här spelarnas skull och framförallt för brorsan. Det var häftigt att vara på läktaren också, det var eufori från alla håll.

Det blev en lite speciell säsong för dig. Först gick du till ett lag i Hockeyallsvenskan och nu fick du se ditt gamla lag ta steget dit?

– Ja, det är såklart delade känslor för mig. Men jag spenderade den största delen av säsongen i Vimmerby så det är klart att jag är superglad för grabbarnas skull.

Är det klart var du spelar nästa säsong?

– Nej, det är inget klart så man får se vad som händer, säger Oskar Lindgren.

Är det ett alternativ med en återkomst i Vimmerby?

– Vi får se vad som händer.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt