Annons:

Filip från Mariannelund deltar i Robinson:

Filip Johansson är en av deltagarna i Robinson. Foto: Patricia Recourt/TV4

Filip från Mariannelund deltar i Robinson: "Söker efter nya äventyr"

Filip Johansson från Mariannelund är en av tolv deltagare i årets upplaga av tv-programmet Robinson. Den nya säsongen börjar sändas på TV4 om knappt två veckor. 

– Anledningen till att jag sökte kommer från känslan av att jag vill jobba med självutveckling, säger Filip Johansson. 

Annons:

Årets säsong av dokusåpan Robinson utspelar sig återigen i tropiskt klimat och det är säsongspremiär för tv-programmet på TV4 den 20 mars.

32-årige Filip Johansson, född och uppvuxen i Mariannelund, är en av tolv deltagare som gör upp om titeln som årets Robinson. 

– Jag jobbar som äventyrsguide och flyttar runt rätt så mycket i mitt yrke. Jag stannar sällan mer än sex månader på en och samma plats men jag åker ofta hem till Mariannelund där jag har mina rötter, säger Filip Johansson. 

Varför sökte du in till programmet? 

– Det kommer från känslan av att jag vill jobba med självutveckling och nå utmaningar och mål. Efter många år som äventyrsguide ställde jag mig frågan om vad som är nästa grej. Jag söker efter nya äventyr och är inte så medieprofilerad. Är det något program jag ska söka så är det Robinson. Jag vill göra något nytt och spännande samtidigt som det är innanför mina ramar när det gäller äventyr. Min drivkraft har varit att åka och upptäcka nya platser, människor, och kulturer, säger Filip Johansson.

"Överväldigande på ett positivt sätt"

Den nya Robinson-säsongen spelades in i Dominikanska Republiken förra sommaren och börjar sändas inom en snar framtid. 

– Jag tycker att det är spännande och det är överväldigande på ett positivt sätt. Jag är taggad på att det ska komma igång och jag blir kanske lite mer igenkänd. Jag har inte marknadsfört mina tidigare äventyr så det här blir något annat. Jag vill göra något utanför min säkerhetszon och uppleva något nytt, det är det jag är ute efter.  

Hur var detta äventyr?

– Det jag kan säga är att jag blev chockad över hur stor produktionen var. Det var som att spela in en mindre Hollywood-film och det var så många som jobbade med denna produktion. Innan vi kom ner sa jag att det kommer bli ballt och spännande och det är så mycket mer. Produktionen var större än vad jag hade kunnat tro och rekvisitalistan var enorm. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt