Annons:

  • Ingen vidare julstämning på Bullerbygatan – boende kritisk

    Så här såg det ut på Bullerbygatan i flera dagar. Foto: Sunnviva Hoffsten

  • Ingen vidare julstämning på Bullerbygatan – boende kritisk

Ingen vidare julstämning på Bullerbygatan – boende kritisk

Det har inte varit någon större julstämning på delar av Bullerbygatan i Vimmerby i år. Ett fönsterbyte i fastigheterna får hård kritik av en av de boende.
– Det är under all kritik, säger hon.

Annons:

I flera dagar låg det mängder med bråte mitt på gatan. Först när Sunnviva Hoffsten kontaktade Magnus Danlid, styrelseledamot i Vimarhem, blev det ordning i gatumiljön.

– Då dröjde det inte länge innan det blev klart. Jag kände att måttet var rågat. Vi har fått punktering på cyklarna och skräpet har inte varit inhägnat över huvud taget. Jag vet inte vad de håller på med. Det har sett ut som det gör på bilderna i en vecka och till slut tröttnade man.

 "Tycker synd om de boende"

Hoffsten är även kritisk mot hur arbetet med fönstren utförts.

– Vissa har inget foder runt fönstren och det ser bedrövligt ut. Många har inte kunnat hänga upp några gardiner och det är under all kritik. Fönsterbrädorna är utslängda på balkongerna och i vissa lägenheter har det varit under 15 grader. De som utför arbetet har klampat in hos folk vid nio-tio på kvällarna och det har varit ett himla hattande fram och tillbaka. Många fönster har monterats åt fel håll och det har saknats fönster. Jag tycker synd om de boende, säger Sunnviva Hoffsten.  

Här kan du läsa om Vimarhems syn på kritiken. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt