Annons:

VIMMERBYFÖRETAGET VANN STOR UPPHANDLING

Jakob Andersson, Sebastian Thelin och Tobias Ragnarsson från Roxx Communication Group AB. Foto: Pressbild

VIMMERBYFÖRETAGET VANN STOR UPPHANDLING

Vimmerbyföretaget Roxx har vunnit en stor upphandling. Den gäller kommunikationstjänster för sex kommuner i Stockholms län.

Annons:

Det är Adda Inköpscentral AB som inom ramen för inköpssamarbetet STIC (Stockholms inköpscentral) genomfört en upphandling av ramavtal för kommunikationstjänster. 

Utöver Adda, som ägs av Sveriges kommuner och regioner, är även sex av STIC:s medlemskommuner avropsberättigade. Vimmerbyföretaget vann upphandlingen och är därmed förstahandsvalet för dessa kommuner när det kommer till grafisk formgivning, grafisk produktion samt copy. 

– Det är fantastiskt roligt och detta ger oss möjligheter att fortsätta utvecklas, säger Roxx vd Jakob Andersson i ett pressmeddelande.

"Stolta över"

Kommunerna är Danderyd, Järfälla, Norrtälje, Lidingö, Sundbyberg och Upplands-Bro. Ramavtalet gäller för fyra år med start redan den 1 november 2022.

– Vi gjorde en strategisk satsning på offentlig sektor och rekryterade Tobias Ragnarsson som anbuds­ansvarig 2019. Sedan dess har vi vunnit olika offentliga upphandlingar för ett tiotal kommuner. Sedan tidigare har vi exempelvis ramavtal med Södertälje och Norrköpings kommuner, som är väldigt nöjda referenser, säger ­Jakob Andersson.

Roxx referensuppdrag gav tillräckliga poäng för att utses till det vinnande anbudet.

– Genom referensmaterialet är alla på Roxx del­aktiga i upphandlingarna och det är ett kvitto på att vi gör ett väldigt fint arbete som vi kan vara stolta över, säger Sebastian Thelin, projektledare.

42 medarbetare

Roxx kom också tvåa på delen om strategisk kommunikation. Det innebär att det även kan komma förfrågningar på sådana uppdrag.

– Initialt förstärker vi projektledarorganisationen för att hantera dessa och övriga uppdrag. På sikt kan det bli fler nyrekryteringar beroende på hur marknaden utvecklas, säger Jakob Andersson.

Roxx, som grundades 1987, har 42 medarbetare.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt