Annons:

  • Vimmerbybutiken fick pris för sin service:

    Boyne Jivestam på Elon Ljud & Bild i Vimmerby tog emot Vimmerby Handels pris under Vimmerbygalan. Foto: Ossian Mathiasson

  • Vimmerbybutiken fick pris för sin service:

    Michael Karlsson ger Boyne Jivestam en kram.

Vimmerbybutiken fick pris för sin service: "Ingen fråga är för stor eller för liten"

Ingen uppgift är för svår att lösa. Det gör att Elon Ljud & Bild i Vimmerby tilldelades Vimmerby Handels pris på Vimmerbygalan. 

Annons:

Alla medlemmar i Vimmerby Handel har haft möjlighet att nominera vinnare och styrelsen i Vimmerby Handel har utsett vinnaren. Vimmerby Handels pris tilldelas Elon Ljud & Bild. 

Michael Karlsson, Vimmerby Handels ordförande, nämnde i motiveringen att Elon Ljud & Bild tillhandahåller ett brett utbud med produkter och är uppdaterade på allt som händer i branschen. 

– Framför allt lever butiken på sin stora kunskap och sin servicenivå mot kunderna. Ingen fråga är för stor eller för liten utan butiken lotsar alltid kunderna rätt, vare sig det är i butiken eller ute hos kund, säger Michael Karlsson. 

På plats för att ta emot priset var Boyne Jivestam och Cecilia Jonsson. 

– Det känns bra och härligt. Vi ser till att kunderna får vad de behöver. Det vi vet är att nöjda kunder alltid kommer tillbaka. Vimmerbyborna är verkligen trogna kunder. Vi kan hjälpa till med allt möjligt så det känns bra, säger Boyne Jivestam. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt