Annons:

SVIF trivs i cupen – slog ut Holsby

Marcus Hedlund, Hannes Stefansson och Joel Stridell nätade för SVIF.

SVIF trivs i cupen – slog ut Holsby

Södra Vi IF är vidare ytterligare ett steg i Toyota Cup. Holsby SK besegrades "hemma" på Arena Ceos med 3-2. 

Annons:

Division 5-laget vann sin grupp tidigare i våras och på onsdagskvällen väntade slutspelets första omgång. För motståndet stod ett annat division 5-lag i form av Holsby SK. 

– Vi börjar bra första fem, sex minuterna. Sedan tar Holsby över matchen tills de gör 1-0, säger SVIF-tränaren Peter Magnusson. 

Marcus Hedlund utjämnade till 1-1. I början av andra halvlek satte Hannes Stefansson 2-1 och Joel Stridell utökade till 3-1. Holsby reducerade i slutminuterna, men SVIF höll undan. 

– Vi avslutade starkt i första halvlek och matchen vänder över till oss. I andra halvlek gör vi det bra tills vi gör 3-1. Efter det blir vi lite passiva och slutar att röra på oss. Vi vill slå den avgörande lite för tidigt och bjuder in dem.

Segern innebär att cupäventyret fortsätter. 

– Vi tog det som ett genrep inför seriepremiären och det är en bonus vinner matchen. Det finns många positiva delar att ta med oss från den här matchen och även en del negativa. 

Många gjorde det bra i SVIF, men stack ut lite extra gjorde Niklas Gunnarsson, Martin Brorsson, Marcus Hedlund och Abdelrahman Ammar.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt