Annons:

Green lämnar BK Boston - här är hans nya klubb

Jonatan Green lämnar BK Boston och kommer istället att spela för Djursdala SK säsongen 2018. Foto: Linus Johansson

Green lämnar BK Boston - här är hans nya klubb

Jonatan Green lämnar BK Boston. 2018 kommer han istället att spela för nykomlingen i division fem, Djursdala SK.
– I nuläget vet jag inte alls hur mycket fotboll det blir för min del nästa säsong, säger Jonatan Green.

Annons:

Trots att Jonatan Green bara tränade fotboll vid ett par tillfällen under 2017 och dessutom missade en hel del matcher så var han Bostons bästa målskytt. Med elva gjorda mål slutade han sexa i skytteligan i division sex Vimmerby.

”Inte lika roligt”

Nästa säsong får Boston klara sig utan honom. I dag bestämde sig Jonatan Green för att byta till Djursdala SK.

– Jag gör det dels för att Djursdala har ett B-lag också. I nuläget vet jag inte hur mycket fotboll det blir för min del nästa säsong, mycket hänger på hur det går i innebandyn. Jag satsar inget på fotbollen, men tycker det är riktigt kul att spela och känner inte att jag vill lägga av. Jag prioriterar innebandyn först i alla lägen och om jag är i en fotbollsklubb med ett B-lag har jag större chans att få spela, säger Jonatan Green.

Hur känns det att lämna Boston?

– Det har varit ett väldigt svårt beslut att ta och det handlar inte om att sätta Boston i en dålig sits. Men efter att klubben startades upp har spelare lämnat allt eftersom och känslan är att vi inte riktigt har lika roligt längre.

Mål att spela i A-laget

Även om Jonatan Green inte har någon tanke att göra en satsning på fotbollen så hoppas han få spela en del i Djursdalas A-lag kommande säsong.

– Jag tycker att det är roligt att spela matcher och bryr mig inte om på vilken nivå det är. Mitt mål är att spela i A-laget, men jag vet att det blir svårt med tanke på att jag inte kommer träna så mycket, säger Jonatan Green.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt