Annons:

VH-TRÄNAREN UPPGES KLAR FÖR RIVALEN

VH-tränaren Hampus Sylvegård uppges klar för Nybro Vikings.

VH-TRÄNAREN UPPGES KLAR FÖR RIVALEN

Hampus Sylvegård kan vara förlorad för Vimmerby Hockey. Expressen uppger att Sylvegård är klar för rivalen Nybro Vikings till nästa säsong.

Annons:

Under fredagskvällen släppte Expressen bomben att Hampus Sylvegård ska vara klar för en ny klubb till nästa säsong. Enligt Expressens uppgifter kommer Hampus Sylvegård bli Tommy Samuelssons högra hand kommande säsong.

Unge Sylvegård ska därmed bli assisterande tränare för den hockeyallsvenska klubben, enligt Expressens uppgifter. Han ska ansluta till Nybro efter den här säsongen.

Uppgifterna kommer mitt i förberedelserna inför VH:s semifinal i slutspelet. Till vår tidning är Hampus Sylvegård fåordig om uppgifterna.

– Inga kommentarer. Mitt fokus är här och nu. Vi har lagt så himla mycket tid på detta och har en fantastiskt stor chans att gå långt, så mitt fokus är här och nu. Det som kommer kommer, säger Hampus Sylvegård.

Kan du dementera uppgifterna?

– Jag har bara ingen kommentar.

Är du rädd att uppgifterna ska påverka er i slutspelet?

– Nej, det tror jag inte. Det är en stark grupp som gjort bra resultat och vårt fokus är här och nu. Jag tror inte det och det tror jag inte gruppen känner heller. Jag har ingen kommentar på kvällens uppgifter. Både spelarnas och mitt fokus är att vinna nästa match och göra vårt bästa om vi tar oss förbi semifinalen. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt