Annons:

Nytt besöksrekord för Dagens Vimmerby förra veckan

Dagens Vimmerby hade rekord i antalet sidvisningar under förra veckan. Foto: Stefan Härnström

Nytt besöksrekord för Dagens Vimmerby förra veckan

Förra veckan slog Dagens Vimmerby rekord i antalet sidvisningar. Totalt visades sidorna på sajten 231 664 gånger under vecka 44. – Det är en strålande notering som vi är mycket glada för, säger Dagens Vimmerbys vd Jakob Karlsson.

Annons:

Sedan starten i september 2015 har Dagens Vimmerby stadigt ökat sitt besöksantal. Snittet på antalet sidvisningar under fjolåret låg på 106 916 – hittills i år är det 167 845.

– Det är ökning som vi inte kan vara annat än väldigt nöjda med och vi tror och hoppas att vi kan öka ytterligare. Fler och fler lär känna oss varje vecka och tilltalas av vår journalistik. Samtidigt är vi ödmjuka och inser att vi måste fortsätta leverera bra nyheter i högt tempo framöver för att behålla läsarna.

*

Förra veckan slog DV rekord i antalet sidvisningar och kom upp i 231 664 stycken. Det tidigare rekordet är från skolvalsveckan då sajten hade 220 983 sidvisningar.

– Vi hade en väldigt bra vecka med en stor variation på nyheter, från viktiga granskningar till vimmelbilder från Kharmas Halloween-fest. Det är glädjande att vi når en sådan nivå utan att någon artikel har tokdelats på sociala medier.

*

Jämför man med liknande tidningar står sig antalet väldigt väl. Smålandsposten, med hela Kronoberg som bevakningsområde, låg under vecka 43 på 777 635 sidvisningar och blt.se, med hela Blekinge som bevakningsområde, på 471 205. Det går att följa DV:s siffror på sis-index.se, där de hämtas från Google Analytics.

– För att i första, andra och tredje hand enbart bevaka en kommun med drygt 15 000 invånare är våra siffror fantastiskt bra. Den här noteringen sporrar oss vidare och vi är glada för förtroende vi får från läsarna. Det är också en självklarhet för oss att vara öppna med våra siffror.

Har du tips på saker vi kan förbättra? Hör av dig till oss med allt från heta nyhetstips till justeringar på sajtens utseende! Kontaktuppgifter hittar du här

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt