Annons:

Snart dags för Hampus hoppborgstivoli

Hampus Thorstensson, uppväxt i Vimmerby, kommer till hemstaden med sitt stora event Hoppborgstivolit i dag. Foto: Privat

Snart dags för Hampus hoppborgstivoli

Alldeles snart öppnar entrén till Hoppborgstivolit i Källängsparken. En av arrangörerna är Hampus Thorstensson från Vimmerby. – Vi är superladdade, säger arrangören.

Annons:

För en tid sedan skrev Dagens Vimmerby om Hampus Thorstenssons nya projekt som kommer att besöka flera städer under sommaren. I dag har det blivit dags för Vimmerby och Källängsparken, som kommer att fyllas av olika attraktioner och förhoppningsvis en hel del barn.

Hoppborgstivolit är både ett nöjesevent för barn och ett välgörenhetsprojekt. Hittills har Hampus Thorstenssons projekt lockat cirka 620 barn på de tre ställen som man har varit på. Allt överskott i projektet skänks till Min Stora Dag, välgörenhetsorganisationen som uppfyller sjuka barns drömmar. Hittills har projektet dragit in över 17 000 kronor och målet är satt till 100 000.

– Sett till våra förhoppningar så ligger vi än så länge lite efter i besöksantalet men då har vi inte varit i Vimmerby än! Och dagen i Vimmerby tror jag kan bli hur bra som helst. Vädret ser lovande ut och väldigt många har hört av sig till mig med frågor. Jag är superladdad!

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt