Annons:

En bra och en svag halvlek för SVIF:

Foto: Pixabay

En bra och en svag halvlek för SVIF: "Visar att vi kan mer"

Södra Vi IF gjorde en bra första halvlek mot Tjust IF FF B. Den andra är bara att glömma. Gästerna vann med 14-0 efter 3-0 i paus.
– I första halvlek visar vi att vi kan mer än vi visat upp på slutet, säger tränaren Albin Karlsson.

Annons:

Det har blivit en del jobbig storförluster för Södra Vi på slutet. Hemma mot Tjusts starka reservlag blev det visserligen en ny (0-14) men den första halvleken var jättebra.

– Vi har från ledarhåll framfört vad som inte har varit bra och vad vi vill få ut. Det här var sista riktiga chansen att visa vad vi lärt oss på Ulfveskog och tjejerna gör en väl godkänd första halvlek. Vi släpper in tre mål, men kommer också till chanser. Vi kunde fått med oss ett rött och visar att vi kan mer än vi visat upp, det var roligt, säger Albin Karlsson.

I den andra halvleken blev det desto jobbigare.

– Andra halvlek var bedrövlig överlag. Vi slutar spela, går inte in i situationerna och alla tittar ned i gräsmattan. Attityd och pondus var den stora skillnaden. Men vi försöker efter vattenpausen, fast då hade redan Tjust fått flyt och vi fått motvind metaforiskt uttryckt.

Hela laget hyllades för den första halvleken.

– Synd att vi inte spelar så i 90 minuter. Ska jag lyfta någon är det Agnes Gunnarsson, hon har en stark utvecklingskurva.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt