Annons:

Nu kan du bli restaurangägare på Tobo GK

Ny restaurangägare sökes till Tobo golfklubb sedan Anders Bohlin valt att inte fortsätta under nästa år. Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

Nu kan du bli restaurangägare på Tobo GK

Efter tre år har Anders Bohlin valt att inte fortsätta som restaurangägare på Tobo golfklubb under nästa år. Nu söker golfklubben efter en ny krögare.
– Vi har redan tre olika intressenter utan att vi knappt har gått ut med det, säger kanslichefen Magnus Hultgren.

Annons:

Den nuvarande restaurangägaren Anders Bohlin vill gå vidare, testa på något nytt och tackar för sig efter tre år på Tobo golfklubb.

Därför går de ut och kollar om någon eller några vill driva restaurangen från och med våren 2019.

– Rekryteringsprocessen drar igång nu och det är inte viktigt att kontraktet skrivs på under den här sidan om året. Det räcker om det är klart i mars månad, säger Magnus Hultgren och lägger till:

– Men hittar vi en bra lösning i ett tidigt skede så kommer vi köra på det och då kan krögaren inleda en eventuell renovering och iordningställandet av lokalen, säger han. 

"Vänder sig till alla"

I slutet av augusti går tiden för intresseanmälan ut och redan nu, innan det knappt hunnit gå ut med informationen, är det tre personer som har visat intresse. 

– Vi har inte hunnit sätta oss ner och prata med de tre personerna än men alla är intressanta. Vi kommer önska fler intressenter och även lägga ut blänkare på olika platser. Under processen vill vi höra hur de har tänkt sig att driva restaurangen och hoppas att det blir i enlighet med hur vi vill att det ska vara, säger han. 

Har ni några specifika önskemål eller krav?

– Först och främst skulle jag gärna se att krögaren vänder sig till alla personer som bor i Vimmerby och Hultsfred, inte bara till de som golfar. Det är viktigt att få hit folket och då ska det vara en krögare som det är värt att åka dit för, säger han och lägger till:

– Det vore även kul om krögaren vill lägga några kronor på att sätta sin prägel på restaurangen så det blir ett nytänk. Det är också viktigt att krögaren gör det på lång sikt. Ska man sätta sin egen prägel på det så tar det en stund innan man har jobbat in det, säger han. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt