Annons:

Riksdagsledamoten besökte sjukhuset:

Riksdagsledamoten Tomas Kronståhl (S) besökte Västerviks sjukhus på fredagen. Foto: Arkivbild

Riksdagsledamoten besökte sjukhuset: "Kan känna en stolthet"

Under fredagen besökte riksdagsledamoten Tomas Kronståhl (S) sjukhuset i Västervik tillsammans med partikollegan och regionstyrelsens ordförande Angelica Katsanidou.
– Jag imponeras idag av det arbete som personalen här på Västerviks sjukhus gör, säger Kronståhl. 

Annons:

Bland annat besökte riksdagsledamoten Tomas Kronståhl och regionstyrelsens ordförande Angelica Katsanidou medicinavdelning fem, lyssnat till information om samverkan mellan kommunen och sjukhuset. 

– Det är verkligen ett imponerande och bra arbete som regionens medarbetare gör på Västerviks sjukhus. Det är alltid positivt att få träffa medarbetarna på sjukhuset. Vården som de levererar är av absolut toppklass, vilket syns i mängder med mätningar år efter år. Vi känner en stor stolthet över sjukhuset både som politiker och Västerviksbor. Medarbetarna som varje dag möter patienter och ser till att invånarna får den vård de behöver ska verkligen hyllas, säger Angelica Katsanidou (S), regionstyrelsens ordförande. 

Båda fick också information om det aktuella läget på sjukhuset.

– Jag och alla andra invånare i länet kan känna en stolthet över att landets allra nöjdaste patienter finns här och att hjälp finns när vi behöver den. Det är dessvärre mycket tydligt att regionen och medarbetarna här på Västerviks sjukhus inte har nämnvärt mycket hjälp av regeringen i deras viktiga arbete. Välfärden, miljön och vanliga människor är de stora förlorarna när SD-regeringen lagt budget. Det är för dåligt, säger Tomas Kronståhl (S), riksdagsledamot. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt