Stort intresse när Onsdagscupen drog igång i Södra Vi

50 deltagare fanns på plats när Onsdagscupen startade för året. Foto: Privat

I onsdags kördes den första deltävlingen i mountainbike-tävlingen Onsdagscupen i Södra Vi. Arrangerande CK Wimer kunde konstatera ett fortsatt mycket stort intresse med 50 cyklister på plats.

Många av de deltagande cyklisterna representerade just CK Wimer, men även cyklister från Västervik och Mjölby fanns på plats.

I klassen över sju kilometer blev det seger för Milo Dahl från Tjust BRC. Klubbkamraterna Oskar Östervall och Mattias Östervall lade beslag på andra- och tredjeplatsen.

Även i 10-kilometersloppet blev det Tjust-seger genom Simon Nelsson. Nils Danielsson, CK Wimer, var tvåa medan Hannes Bergström, Tjust, var trea.

Loppet över 20 kilometer vanns av Albin Carlsson, Kisa SK, före Simon Svensson, CK Wimer, och Peter Alvarsson, Kisa SK. Här var det mycket jämnt då det handlade om en sekundstrid mellan ettan Carlsson och tvåan Svensson.