Annons:

Polis i korthet: Släktingar vägrade lämna mannens bostad

Foto: MostPhotos

Polis i korthet: Släktingar vägrade lämna mannens bostad

Här redovisar vi några polisnyheter från veckan i korthet.

Annons:

Smitning från trafikolycksplats

En person har kört på en bil på Ica Kvantums parkering utan att ge sig till känna. Detta hände i lördags eftermiddag och den drabbade är i 75-årsåldern.

Släktingar anmäls för hemfridsbrott

En man i 30-årsåldern anmäler två släktingar för hemfridsbrott. En annan man och en kvinna i 50-årsåldern kom in till mannens bostad, men vägrade sedan att lämna platsen. Detta skedde i Vimmerby i söndags.

 Stal tandkräm i butik – fastnade på film

En ännu okänd person stal tandkräm för 300 kronor på Rusta i onsdags förmiddag. Personen är inte identifierad, men fångades på övervakningskamera.

Försök till bedrägeri

Den 17 juni blev en man i 75-årsåldern från Vimmerby utsatt för ett bedrägeriförsök. En okänd person ringde mannen och utgav sig för att komma från brittisk finanspolis. Vimmerbybon lämnade inte ut några uppgifter.

Utredning ledde till ny brottsmisstanke

En frihetsberövad person som utreds av polisen i ett annat ärende ska ha skrivit över en bil på en anhörig. Personen misstänks nu för förfalskningsbrott.

Vilka brott personen är misstänkt för i övrigt kan inte polisen svara på. Den drabbade är en man i 50-årsåldern och den misstänkta en cirka fem år äldre kvinna.

Bil fick buckla i Storebro

En bilägare i Storebro har drabbats av en skadegörelse mellan 14-18 juni. En okänd person har tillfogat bilen en buckla. Det finns ingen misstänkt. Bilen stod parkerad på Ringvägen.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt